Sanitair

Sanitair

We leveren nog steeds erg veel sanitair via onze webshops Sanitairlokaal.nl  Ook veel klanten komen met directe vragen of we bepaalde merken voeren die niet in onze online shops staan. We hebben lang niet alles online. We zijn dealer van; Instamat, Hsk, Primabad, Martens Design, Riho, Xenz, Hotbath, Luca, Wiesbaden, Best Design, Grespania, Topa, Brauer, Thebalux, Ink, Looox, Bliss, Sanibell, Vitacer, Alaplana, Alterna en er komen er nog altijd bij. 

We hebben in de showroom nu weer tussen de 15 en 20 badmeubels opgenomen. Naar onze mening zijn het badmeubel en de tegels de meest belangrijke componenten van de badkamer. Daarnaast wordt tegenwoordig ook met kleur in de kranen gewerkt en daarvan hebben we ook de meeste kleuren in de showroom! We bieden t.o.v. onze internet collegas prijzen aan die tot 20 % lager liggen dan hen. 

Durf om een scherpe prijs te vragen en daag ons uit! Bij ons kunt u alles mooi combineren. In de regio bezorgen wij het ook zelf waarbij we alles meteen ook kunnen controleren. 

Probeer het maar!