Over ons

Toon den Otter

Toon den Otter is sinds 1 januari 1978 gevestigd aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel. Zeer gespecialiseerd in wandtegels en vloertegels  in alle formaten, kleuren en stijlen. Natuurlijk ook de aanvullende services zoals vloerverwarming en verwerking. 

 

Familiebedrijf

We zijn nog een echt ouderwets familiebedrijf. Aandacht voor de klant, advies en nazorg zijn erg belangrijk bij ons. Doordat we alles zelf doen zijn onze kosten laag en kunnen we ook sterk concurreren. Op onze producten krijgt u een hoge korting. Bovendien lonen onze acties in ook.

We hebben altijd wel een aantal lopende acties die zowel in de showroom in Empel als op de website terug te vinden zijn.

Openingstijden

Maandag - gesloten
Dinsdag -  gesloten
Woensdag - 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag - 13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag - 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag - 9.00 tot 12.30 uur

Buiten deze tijden alleen op afspraak!

Aanpassing openingstijden?

We hebben onze openingstijden aangepast om het werk wat naast de verkoop ook gedaan moet worden afgehandeld te krijgen. Nu merken we dat wanneer we aan het werk zijn in de showroom dat er toch veel klanten spontaan buiten deze openingstijden binnen lopen. Dat is ook helemaal geen probleem. Wanneer zou U graag langs komen? Dan passen we onze openingstijden daarop aan. Stuur gerust een mail naar info@toondenotter.nl.